120410 - Tuesday mornin'

Godmorgon!

Det var inte världens lättaste att gå upp idag, men what to do... Min lediga vecka från skolan är över och jag ska snart pallra mig till bussen för att ta mig till skolan. Vi lär väl få reda på provresultatet från senaste provet idag, inget jag ser fram emot direkt, haha. Nej, jag får skärpa till mig om jag ska klara av nationella provet om typ 6 veckor.

Längtar redan tills jag kommer hem! Vill bara lägga mig i sängen nu.

Have a great day! :*

120407 - Glad Påsk

Då var det påsk ännu en gång. Sitter just nu hemma hos Åsa och Ola med deras ungar, föräldrarna och Oscar och firar påsken lite. Senare ska jag till Bara Rock med Oscar, Hannes och Hampus. Det kan nog bli trevligt :)


120405 - Shades



Var i stan idag med morsan och skulle hjälpa henne att prova ut ett par glasögon. Vi passade på att gå lite på kullagatan och jag införskaffade mig ett par solglasögon. Brukar ha så svårt att hitta ett par passande, men dessa passade mig rätt bra tycker jag :) Hittade faktiskt dom på herravdelningen på H&M! Jag har så stort huvud att brillorna på damavdelningen inte passar, haha x) Sen käkade vi lunch på Ohlsons Skaferi, riktigt gott!

Nu ska jag börja fixa mig lite grann. Carro fyller ju år idag så jag blev bjuden på middag på Haket, trevligt. Dom andra drar väl vidare till Helsing sen, men är mycket tveksam till om jag orkar och vill in där.

Ahja, innan jag fixar mig ska jag på toa och bajsa ;) Haha, 'nöd'vändig info.

120401 - April fools day

Idag är det första april, men några skämt riktade åt mitt håll har det inte blivit, skönt! Haha, bara jobbigt. Annars har jag sökt in till ett par program idag, som sagt sökte jag till Service Management - Turism och även till Beteendevetenskap på Lunds universitet. Får se om jag söker in till några andra sen också, men finns inte mycket som är tilltalande. Jag har sökt lite jobb också, men satan vad det finns lite där ute. Mina möjligheter hade ju självklart blivit fler om jag inte hade haft matten, men det är prio ett nu, så får anpassa mig efter det.

Idag har mamma dessutom flyttat ner till Nagelfixarna, så nu har jag inte längre en salong bredvid mitt rum :( Haha, bekvämligheter! Men nu står ju rummet tomt och jag ska flytta tillbaka dit nästa vecka, kanske redan imorgon. Det rummet är större, ljusare och snyggare tapetserat än detta.

Nu ska jag titta vidare på Keeping Up With The Kardashians, har ett litet marathon ;)

RSS 2.0