120328 - Long time no see

Ja, det var inte igår jag tittade in här precis! Har faktiskt glömt bort min blogg vissa stunder, ärligt så har jag inte uppdaterat något vidare på Facebook (det är ju egentligen så tråkigt...) eller Instagram och Twitter. Händer att jag ska in och uppdatera, sen märker jag att det är sjukt onödigt för det händer knappt något nuförtiden, så jag ångrar mig...

Jag gör inte så mycket om dagarna faktiskt, jag har segat så sjukt mycket nu sen jag blev arbetslös och har inte tagit tag i något. Jag är jättedålig på att plugga fastän jag har all tid i världen, samma gäller träning. Fast nu har jag bestämt att det får vara nog! Vill inte ligga hemma som en soffpotatis och inte känna mig nöjd med mig själv. Har gjort en lista på vad som ska göras i veckan för att få en skjuts uppåt, ska bli en hurtig tjej ;)

På fredag har jag prov i matte, jag borde egentligen skita på mig av nervousitet, men det gör jag inte. Hela dagen imorgon ska ägnas till plugg (och städning...) Jaja, innan inlägget springer iväg får jag avsluta. Nu ska jag titta på nya avsnittet av Ringer, sen blir'e bingen.

Nightynight :*

120305 - Hallå i stugan

Har fullt upp varje dag nu, därför jag inte skriver så mycket i bloggen och sådär... Bahaha! Ironi! Jag har inte ett skit att göra om dagarna i princip, jag är bara för lat för att ens sätta mig vid datorn och logga in på bloggen för att skriva, true story! Aja, jag ska iallafall iväg till gymmet strax, alltid något. Kan inte påstå att jag är sådär jättepepp på det, men vet att man mår bra efteråt :) Skulle bara in här och skriva något och det har jag gjort nu.

Laters ;)

120301 - Våren är här?

Sitter ensam i Paulines lägenhet just nu, eller Bobo är förvisso här, han ligger och tittar ut genom fönstret. Jag somnade nog halv två idag och Paulines klocka började ringa kl. 6. Jag försökte somna om men hon snoozde i 50 minuter och jag var kissnödig så till sist var jag tvungen att gå på toa och sen var det kört med att somna om. Pauline stack ju till skolan för någon timme sedan, så jag chillar bara här. Jag har ätit frukost och tittat på tv bara, sen startade jag upp datorn här.

Ska väl snart fixa mig lite, kanske diska till Pauline? Sen ska jag hem och chilla vidare. Jag tvekar på om jag ska träna ikväll, kommer vara så sjukt trött efter denna lilla sömn. Men kanske, jag borde träna...

Sådär lagom pigg!
RSS 2.0